Oratorium Koor COV IJsselstein

Bas van den Heuvel, dirigent 

studeerde piano aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem bij Arthur Hartong. Hij volgde verschillende masterclasses piano en liedinterpretatie. Sinds 1986 begeleidt hij diverse koren, zanggroepen en zowel instrumentale als vocale solisten. Daarnaast vormt hij met Annemarie van der Geest een pianoduo dat regelmatig a quatre-mains optreedt. Hij voltooide zijn studie piano in 1991 en is sindsdien werkzaam als pianodocent, begeleider en koordirigent. Tot januari 2002 was hij verbonden aan het Bachkoor Apeldoorn als repetitor-pianist. In juni 2001 studeerde hij af aan de Hogeschool Gorinchem bij Joop Schets voor het Praktijkdiploma Koordirectie en volgde daarnaast diverse koor- en orkestdirectie cursussen.

Website: www.basvandenheuvel.nl.

 

 

 

Hans-Erik Dijkstra, pianist

volgde zijn muzikale opleiding aan het Twents Conservatorium in Enschede. In 1991 sloot hij zijn studie docerend musicus cum laude af. Hij zette zijn studie voort aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, waar hij in 1994 het diploma uitvoerend musicus verwierf.

Tijdens zijn studie maakte hij als begeleider van koren en ensembles vele buitenlandse reizen en gaf hij als begeleider van zangers en instrumentalisten vele concerten. Vanaf 1995 is hij freelance begeleider voor diverse conservatoria en werd hij aangesteld als co-repetitor aan het Kon. Conservatorium Den Haag. Hij is begeleider van verschillende koren en bekende zangers zoals Ernst-Daniel Smid.

 

Top