Oratoriumkoor  COV IJsselstein

 

N.B. ALLE geplande activiteiten zijn i.v.m. het Corona virus opgeschort!


Project 2021

De COV IJsselstein zingt op 16 april 2021 het Stabat Mater van Joseph Haydn en tevens brengen wij de Nederlandse première van Every Purpose under the heaven van Howard Goodall in de Sint Nicolaasbasiliek te IJsselstein.

 

Lijkt het u geweldig om deze mooie werken met ons mee te zingen? Dan is dit uw kans!

 

Op donderdagavond 14 mei en 10 september 2020 organiseert de COV IJsselstein twee open repetities. Wij nodigen u van harte uit om op een vrijblijvende manier kennis te komen maken met onze vereniging en om te ervaren of u zich thuis kunt voelen bij ons koor.

 

Indien u niet in de gelegenheid bent de open repetities te bezoeken kunt u zich als projectlid tot 1 oktober 2020 aanmelden. Uiteraard zijn vaste leden ook van harte welkom op ieder moment van het jaar.

 

Indien wij uw belangstelling hebben gewekt en u besluit zich bij ons koor aan te sluiten is het afnemen van een stemtest een vast onderdeel van het COV aannamebeleid.  

Maar dan krijgt u ook wat! Onder leiding van onze dirigent Bas van den Heuvel, die ons met zijn kennis, humor en enthousiasme op een steeds hoger niveau brengt wordt er op de repetities hard gewerkt. Daarnaast wordt er van u verwacht dat u thuis studeert. Onze vaste pianist is Hans-Erik Dijkstra.


Tijdens concerten worden wij begeleid door een professioneel orkest en solisten. 


De repetities vinden plaats op donderdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in Het Kruispunt, Touwlaan 36 te IJsselstein. 


 Wilt u zich aanmelden voor de open repetitie stuur dan een mail naar covsecretaris@gmail.com.